västkusten del 3

 
Hahahah alltså jag och badminthon går inte ihop.. Vettefan vad jag försökte med på den bilden alltså.
 Charlie med en vacker blöja.
Kvällen innan vi skulle åka hem var så sjukt fin. Helt vindstilla
Timmo,Jesper och Lollis.
 Liseebeeerg! Sjukt härlig dag med klassen alltså.. Åkte alla möjliga karuseller och gick gasten för första gången. Vi alla höll på att bajsa på oss. 
Ma baby och jag. Hhaha ser förjävla sliten ut men dom där hönshusen vi bodde i asså...Ingen kommentar.
På kvällen gick vi pensionärer som blivit lite åksjuka av karusellerna (Tyvärr så ingick jag i det också, men hoppas det bara berodde på att jag ätit lite dåligt) och chillade uppe på berget. 
haha älskar dig snyggis. 
 
Minns inte riktigt vilka bilder jag lagt upp innan så kanske blivit någon dubblet. Men vad gör deet! 
 
 

dont fuck this up, i need you.

Weellwellwell, hittade en as cool bild på datorn, och iochmed att jag inte tagit några nya idag så fick det bli den. Men snart är jag nersatt på ett ställe och kan leta reda på systemkameran och ta några snygga bilder till bloggen! Idag fick jag sova uuuut och det var skönaste på länge. Nu ska jag snart leta reda på några byxor jag kan sätta på mig och sedan börja fixa mig lite. Sen ska jag hjälpa familja att flytta, och mot kvällen ska jag träffa kompisar, kanske gå på bio eller nått mys. 

Adjö

Har precis varit nere och badat i poolen en sista gång. Var fan sorgligt så kände att jag skulle va dramatiskt och lyckades få fram en tår så den verkligen kände min smärta! Skämt ochsido. Det var mysigt men att krypa ner i sängen lockade mig eftersom jag är så stört jävla trött så gick upp rätt fort. Har varit och lämnat över lite grejer i nya lägenheten nu. Vi små flyttar idag och  imorn och tar stor lassen sen på söndag. Ska bli as kul faktiskt! Men nu ska jag sätta på en film och sussa.. Kramis