6 bra

Petter – Håll om mig
Kim Cesarion – Undressed
James Arthur – Impossible
Timbuktu – Kom och håll om mig
Stor – Stolthet
Bastille – Pompeii

undressed

 
hello! tänkte bara uppdatera här lite snabbt medans jag väntar på att mitt hår ska torka. 
Sen ska jag över till pappa och hjälpa han med att laga mat!
Jag har helt glömt bort att berätta att jag kom in på det gymnasiumet jag sökte till, (plusgymnasiet, stylist) Men det är lite strul med ett betyg som jag måste sätta så håller på att plugga förfullt nu för tiden.
 
Haha en helt annan sak, helt sjukt vad trött jag är på det här Justin Bieber tjafset! Hur kan man vara så besatt av en människa som man inte ens känner. Visst förstår att barn i 7-11 års ålder kan hålla på så, men att tjejer i min ålder och äldre håller på att dampa och skriker på honom sådär är helt orimligt. Jag har inget emot hans musik, tycker dock att han ser ut precis som vem som helst med lite väl överdrivet stylat hår. Och det sjukaste är att tjafset finns överallt så man kan inte ens ignorera det. Blöö

ge mig en puss då, väntar ju

Hallåå Estland!  Det var ju ett tag sen, men får lite ångest när jag tittar in här och ser att folk varit inne endå..Förlååt ska försöka bättra mig. 
Aja, idag somrade jag upp det hela lite med en blommig blus för att inte deppa sönder i detta äckliga väder. Är ju fan vinter igen, usch. Villha sommar och va brun igeeen. 
Menmen...Ska snart blonda upp mitt hår lite, och sedan sätta i löshår så jag slipper mitt mellanlånga hår. Helt värdelöst, går typ inte att styla det alls.