spraytan

 
Bildbrist/ 

Jag har suttit framför datorn i flera timmar nu och fixat med lite små grejer. Så skönt att få sånna grejer gjort! Imorn bokade jag in en spraytan för jag känner mig på tok för blek. Ja, detta blir min första gång och det är lite risky att göra det dagen innan nyår haha. Men man måste chansa lite här i livet ju!
 
Tänkte hoppa in i duschen nu och köra en riktig skrubb/peeling för att få så fint resultat imorn som möjligt.
Skriver såklart om det imorn och uppdaterar om hur det blev. Sen ska jag lägga på en ansiktsmask och ta hand om mig själv, sen sussa så jag kommer upp i tid.
 
 
 
 

Lily And Rose

 
 
 
 
 
Fick dom små örhängena från lily and rose i julklapp, och tyckte dom var så snygga så ville ha ett par lite längre också. Köpte även dom i rosé/champagne färgad. Fanns såå många snygga att välja på, men valde dom här tillslut.
 
Brukar vanligtvis köpa örhängen från ur&pen för ca 20 kr för jag alltid slarvar bort dom ändå, men dessa ska jag vara jätte rädda om.
 

Planer ala 2016

Jag har tänkt ut lite planer nu till 2016 som jag faktiskt ser fram emot att följa!
 
• Tatuera mig. Har varit sugen länge nu, jag väntar bara på en tid. Kan faktiskt hända att det sker innan 2016.
 
• Köpa en hund. Ja det låter galet, men detta är något som jag velat sen jag visste vad en hund var. Har dock inte passat riktigt, men nu har jag tid och pengar att lägga på en liten vov. 
 
• Få min drömkropp. Jag har redan börjat lite sakta, men ska ta tag i det mer ordentligt nu. Och lägga extra mycket fokus på booty. Vet inte vad fan de är, men har alltid haft något för rumpor. Tycker att de är så snyggt!
 
 • Åka iväg lite mer och se lite mer av världen.Jag känner mig så trött på hela Örebro grejen, så tror det kan va en bra ide och åka bort lite mer.