Running makes me feel awzum. Haha noAlltså vet inte riktigt vad som flugit i mig men har börjat springa på sista tiden. Kört 3 löprundor på en vecka. Inte så illa för att vara jag! Inte kompat det så bra med mat dock, och har även haft krånglig hals denna vecka, men vafan man får ju börja någonstans. Tycker om att springa för det är något min kropp är gjort för att göra. Har alltid sprungit fort, så det är lite synd att sabba det.
 
Anyway, skolan går även den bra! Har gått på varenda lektion och trivs bra osv. Går hyfsat bra att gå upp på mornarna också, får hoppas att det håller i sig! 

Show your interest or lose mine


Det var ju ett tag sen jag skrev här vilket är lite synd, men hade fullrulle denna vecka. Skolan började och jag är faktiskt glad över det nu, känns lite skönt med ordning och reda och tycker klassen är så gullig. Detta blir nog ett bra år! Så ja i veckan har jag mest gått i skolan och träffat lite kompisar o myst med grannen. I helgen var jag o grillade i sommarstugan på fredagen och igår var jag med brudarna på en såkallad chillfest. Blev dock lite mycket för mig haha, slutade med att jag gick hem till Kalle och hängde med han och axel. Tuppade dock av på kalle så sov mest haha. Är så tacksam för alla underbara och rent av vänliga människor i mitt liv. Känns så skönt att veta att man blir stöttad i allt även hur dum man har varit. Nu ska jag faktiskt sova så jag är pigg imorn! Puss

new jacket

 
Hahah åh så värdelösa bilder, den är mycket brunare i verkligheten.
Men detta är iallafall jackan jag köpte i veckan. Jag älskar den och tycker att brunt är as fräscht på vintern, har dock aldrig vågat men tänkte att det var dags nu. Den är super varm så kommer va jätte gosig i vinter. Nu har jag nog med jackor till olika event så inga mer jackor för min del haha!