I'm too cool for U

HAHA herregud.. vilken hjälm.
Senare mot kvällen bestämde jag mig för att joina min andra kusin August och hans killkompisar på lite spelkväll, så då kom hans gulliga vän jacob och hämtade mig på denna hahah. Jag älskar mopeder alltså så cool som jag är hahah, sämst att jag inte skaffa förut, nu känns det lite sent för det. Hur som helst hade vi jättemysigt, glodde film, spelade spel osvosv. Kul att umgås lite med snygga Agge också. 
 
Alltså såhär blir det alltid, min mage o mina ben blir alltid bruna, men resten inte? Liksom vad är grejen-.-

Kusinbomb

yes..jag är fyra år äldre än denna brud.. Alla har vuxit ikapp mig nu:-(
Det var dags för mig och Anna att uppdatera oss lite i bilder haha. Dock blev alla så jävla muppiga, men det bjuder vi på. Vi körde på lite gråtema och jag har på mig min nya jag köpte i söndags. Älskar dig min lilla mupp!

I love this life

 

Mobilbild idag från klipporna..
Har de så skönt här i göteborg. I lördags åkte vi och solade lite på dagen vid havet och badade. Började dock åska så vi åkte in igen och duschade och fixade oss lite och käkade pizza. Sen åkte vi till liseberg där jag mötte upp mina älsklingar Evelina och saknade Malin. Vi åkte lite karuseller, fick mest stå i kön dock, speciellt till helix haha. Sen åkte jag hem och mös lite hemma. 
Dagen efter åkte jag och mamma och shoppade, sen kom kusinerna hem och idag åkte vi till havet och badade vid klipporna och solade. Har det så mysigt här! Har dock varit dålig på att ta bilder menmeen.