Myskväll

Förlååt att bloggen sugit men inte haft någon blogglust alls haha. Varit med kompisar hit och dit och bara myst oså. Kom precis hem från Elias där vi var massa och lagade mat, solade o spelade boll på hans uteställe och kollade film. I förrgår sov jag hos en kompis. 

Ska upp 9 imorn för att dra iväg till frisören och fixa frillan, äntligen. Var ett bra tag sen nu. Sen ska jag till satin på kvällen med Malin och Elin. 


TorsdagsTräffade min älsklings Lollo och tog en tripp till satin för lite rosémys. Slutade dock med lite mer än så som ni ser för de kom några galningar och satte sig vid oss. Vi sprang barfota över hela stan sen till max och käkade, sen hemåt och duschade och somnade som två prinsessor. Min mobil blev tyvärr lite vattenskadad, och slog i tån så jag knappt kunde gå. Annars var det en rintigt grym sommarkväll!

Förvirrad är mitt andra namn

Är så himla förvirrad över allt nu förtiden haha, känns som jag bara väntar på att något kommer att hända. Jag går så fort fram ibland så jag hinner inte ens med att känna efter. Mitt liv för nån månad sen var totalt annorlunda än hur det är nu liksom haha. Men jag känner mig ändå glad, måste kanske lugna ner mig lite bara. Aja, fick precis i mig lite mat och tog en låååång dusch och tog hand om mig själv så känns som förkylningen blev 10 gånger bättre nu. Så blir nog utgång ikväll trots allt. Är as taaaggad.