Halloween

 
Idag är det halloween och självklart ska jag fira det med mina brudar. Det blev lite ändrade planer men det funkade ändå så jag är nöjd. Är tråkig och kör vampyr idag som förra året. Men eftersom förra året sög så hann jag ändå typ inte ens showa outfiten för någon förutom mina homies så vafan, what to do.
Vampyr går alltid hem;) Kanske kommer upp lite bilder här från hur jag ser ut, puss på er!

lite smått och gott

 
 
Dom senaste dagarna har jag och Wilma tagit några trippar upp på stan för att köpa lite små grejer till bland annat halloween. Dom vita naglarna har jag o tjejerna tänkt ha som vampyr tänder! Jättefiffigt. Man bara filar till dom och klistrar på, funkade jättebra förra året. Dock failade vi lite, men nu vet vi mer hur vi ska göra.
Annars köpte jag en välbehövlig curler och torrshampoo från bastille (ett måste för mig) på hm. på pinkroom köpte jag två  handspriter som luktade jättefräscht och två elf produkter. Vet inte riktigt vad jag tycker om ögonbrynspaletten, men pudret är helt ok och funkar som ett vanligt mattande puder bara.
 
Köpte även ett Eos som jag älskar. Fyfan vad det luktar gott, kommer definitivt köpa mer "smaker" så småning om. 

Fix dag

Idag tog jag en välbehövlig fix dag. Har fottat, skött om mitt ansikte, ätit mat, fixat bloggen, städat, kollat klart på serier osv. Var med Wilma, Emma, Krille, Am och Elias igår till sent på natten och kollade ph och skräckfilmer.
Tog mig iallfall hem runt 4 men drömde såklart mardrömmar om the grudge så har sovit lite orligt inatt. Men det var iallafall mysigt, jacuzzin var inte klar igår, så vi får bada någon annan dag.
 
Wilma förbi här och tog det lite lugnt och lämnade grejs förut, sen kom även morfar hit! Han har nämligen fått en iphone så jag hjälpte honom lite med den. 
 
Känner mig så himla frusen och grå idag, så har tänkt ha en spadag och piffa till mig själv lite nu.
Får se om jag hittar på något senare ikväll, men lutar mot att bara dö här hemma.
 
Nu ska jag iallafall in och ång duscha vilket är bland det skönaste som finns, och sen ta i hårinpackning. PUSS