31 januari 2015


Hej darlings. Jag blev väkt imorse av min mor för vi skulle på ett morgonmöte. Så fixade iordning mig lite snabbt och åkte iväg dit. Efter mötet var det dags att fotograferas lite till mitt nya id-kort. Kände att det var dags att slänga det gamla nu när man nästan är 18 haha. Det blev väl helt ok, men man blir fan aldrig nöjd me dom där korten ass.
 
Mot kvällen åkte vi förbi kolgrillen och köpte med mat. En liten mupp hade dock lite svårt med attityden och att prata i telefon och förstod inte riktigt våran beställning, så vi fick massa gratis  såser som kompensering. Vinvin situation. 
Blev ialalfall en myskväll idag hos pappa med lite hunger games marathon. 

Time changes

Klickade runt på youtube like i always do, och råkade klicka in på min egna kanal och videos! Oj va det var längesen jag såg dom haha, den första instinkten var "men shit vad skämmigt bort med dom nuuuu" sen kollade jag igenom dom och tänkte äsch vafan. Vem bryr sig liksom, alltid kul att se förändringar.  
 
Har en när jag sjunger radioactive med kass ljudkvalite från typ 2013, och en sminkvideo jag la upp i somras! Minns ni den? Visar mig osminkad och allt. Giving myself outthere, verkligen. Men oj vad min sminkrutin har förändras sen dess, skulle nästan behöva göra en uppdatering känner jag. Har fått förfrågningar om att göra sminkvideos, men det tar så lång tid att filma och har knappt nått minne på datorn för att klippa ihop allt. Men tycker att det är otroligt roligt och skulle lätt kunna tänka mig en kariärr som sminktubare! Som sminkgururna jag följer på tuben, deras liv är ju att to die for. 
 
 Här har ni sminkvideon iallafall haha.

Just a little hard time


Känns lite bättre just nu och det har hjälpt med att socialisera mig lite och försöka tänka på annat. Ibland blir det lite för mycket för en att hantera och speciellt när de kommer på samma gång alltihop. Det är tufft men man får försöka bita ihop, iallafall bland folk.  Dock gåre inge vidare för mig i skolan heller så vet inte riktigt vad jag ska rikta in mig på.. Är så sugen på att gymma, men min vapendragare Emma har blivit sjuk och är för feg för att gå dit själv än. 
 
Igår var jag iallafall med Sara hela dagen vilket hjälpte till lite med allt. Först fixade jag hennes naglar, sen följde jag med henne när hon fixade sina fransar. Är lite sugen själv måste jag säga! Men det får bli senare.