Aloe vera

Har redan pratat om hur mycket jag älskar aloe vera krämer. Men eftersom min dåvarande var slut så kunde jag inte visa den.Fick denna nyss o har känt mig helt tom utan att ha aloe vera kräm i skåpet. Använder ju det till allt! Sår, finnar, munsår och allt som kan tänkas dyka upp på din kropp. Rekommenderar alla att köpa en aloe vera kräm, och hoppas att denna är lika bra som förra!
 
Nu har jag bränt mig som bara den också, somnade i solen igår och kunde knappt ligga på rygg inatt för det gjorde så ont. Brännan är även fett ojämd hahah. Men äsch får sola naken någon dag så det blir jämt överallt. 
Aloe vera funkar til brännskador också, svider lite men det hjälper, så ett tips till er alla är att inskaffa er en aloe vera kräm!

Det som spelas i mina högtalare just nu:

 
Pitbull – Wild Wild Love
Ed Sheeran – Sing
John De Sohn – Wild Roses - Radio Edit
Afrojack – Ten Feet Tall - David Guetta Remix
Jason Derulo – Wiggle (feat. Snoop Dogg)
Justin Timberlake – Not a Bad Thing
Ji Nilsson – Love You Anyway
Jillionaire & Salvatore Ganacci – Fresh - Radio Edit
Krewella – Enjoy the Ride
Dvbbs – Immortal - Original Edit
Galantis – You 
Keys N Krates – Dum Dee DumJag tål inte pitbulls musik videos, därför jag gjorde den liten,men detta är fan livets låt. 

flower power

En liten outfit från igår. Mina shorts som jag köpte i polen, (dom ska vara riktigt rosa egentligen men mamma tvättade dom så dom blev såhär ist) och linnet är från hm.  Typ det ända "blommiga" plagg jag äger haha.
 
Igår drog jag ut vid 10 någongång och träffade my homies för lite kubb vid statsparken. Sen drog vi efter det till Emma ett tag, och sedan gick jag runt i almby med Elias och Krille. Körde lite springtävling, kolla på någon dålig film och åt chips. Kom hem vid halv 4 ungefär och är tvungen att gå upp nu för ska till landet över dan och sola lite. Så är preetty tired nu menmen.