Bakis delux och pizzakäk

Neeeeej vad jag är sliten idag. Bakis delux och fyfan va dåligt jag mår hahah. Lovar att jag fortfarande var full i morse när jag vakna. Hahah nu har jag äntligen kommit hem och krypt ner i min säng o ska däcka, sen ska jag och Lucas dra o köpa pizza. 
Var iallafall på Ritz igår och hade as kul, minns inte så jättemycket men det var  kul som vanligt, dock hade nån satt på flygplansläge på min mobil så ingen kunde ju nå mig. Hahah och jag hade ingen aning så jag "fan va det är tyst på mobilen då"👏🏼bra Wilma, men som tur va gick vi in i filip och hans kompis på stan sen så jag drog hem med dom och sussade. Att vakna med dom lättade liite på hur dåligt jag mådde iaf.
 
 
Idag är det också mors dag, får vi inte glömma! Jag skicka ett fyllesms till min älsklings mamma som jag älskar mest av alla och som ALLTID ställer upp för mig även fast jag är den mest jobbigaste ungen som finns, kl 03.50 inatt tror hon blev jätteglad.... Hahah fyfan godnatt
 

besties

mobbad</3 jag orkar aldrig göra nått med mitt hår längre. 
Igår blev det en extremt rörig kväll men ganska mysig ändå. Träffade först Elias, krille, Erik och Nina och förade lite hos Elias. Sen tog vi taxi till satin och hängde där ett tag och mötte upp Clint. Sen drog jag, Nina och Clittan till Ritz en snabbis för dom jobbar där, så vi tog lite drinkar och shottar och dansade med massa 30+are. Sen tog jag bussen till tybble och träffade upp dom andra igen och min bebe Sara vid en fest där. Men vi bestämde oss ganska snabbt för att dra till satin igen, vilket vi gjorde. I en kvart:') sen kom Lucas förbi helt random och så skjutsade han hem oss två, sen somnade jag tillsammans med chipspåsen. BÄTTRE Sällskap. 
 
Ikväll blir det utgång igen med mina bebes, lutar mot Ritz. Kanske drar på en förfest om vi orkar, men kolla vädret liksom. Zzzz hörde att det är sommar? Frös röven av mig igår.
Pussss

New classics

Var ju på stan i går och skulle leta efter nått fint till utekvällar, men slutade med att jag köpte två vita tröjor med lite marinblåa detaljer på sig. Sjukt sköna och snygga och känner på mig att jag kommer använda båda ofta.